Badkamer wastafels – snel de ideale badkamer wastafel vinden
28 feb. 2014

Badkamer wastafels – snel de ideale badkamer wastafel vinden


Eenvoudig alle wastafels doorzoeken door de handige filters te gebruiken

Badkamer wastafels
De wastafel is een belangrijk onderdeel van de badkamer en het design bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het badkamermeubel. Voor uw nieuwe badkamer zoekt u een wastafel die helemaal aansluit bij uw wensen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden qua design, materiaal en kleur.

Om u te helpen tijdens het zoeken zijn er handige filters beschikbaar op de Thebalux website. Doe hier uw voordeel mee!


Breedte / diepte wastafel:
Schuif de blokjes en geef uw gewenste breedtemaat en dieptemaat van de wastafel in. U zoekt bijvoorbeeld een badkamer wastafel van 100cm breed? Zet de schuiven op 100cm en aan de rechterkant ziet u de mogelijkheden verschijnen.

Welke materialen zijn er mogelijk bij de badkamer wastafels?
Badkamerwastafels zijn er in verschillende materialen. Er kan gekozen worden voor wastafels van mineraalmarmer, keramiek, glas en keratop. Klik op de gewenste materiaalkeuze en zie aan de rechterzijde de mogelijkheden.

Enkele of dubbele wastafel? Aantal waskommen in de wastafel:
De wastafelbladen kunnen uitgevoerd worden met 1 waskom, 2 waskommen of geen kommen. Bij 1 kom kan u aangeven of de kom in het midden moet zitten of uit het midden. Door deze filter te gebruiken kunt u bijvoorbeeld snel een wastafel van 120cm met 1 kom vinden. De optie 0 kommen geeft u de mogelijkheden voor afdekplaten voor opbouwkommen.

Kan een wastafel zonder kraangaten? Of met 1 of 2 kraangaten?
Bij bijna alle wastafelbladen kan er een voorkeur aangegeven worden voor het aantal kraangaten. Het is mogelijk om een wastafel met 2 kranen, 1 kraan of met een wandkraan uit te voeren. Klik op het gewenste aantal om de mogelijkheden te bekijken.

Zwarte wastafel of in het wit? In welke kleuren kan een badkamerwastafel?
Op zoek naar bijvoorbeeld een zwarte wastafel? Bij ieder materiaal wastafel zijn er kleurkeuzes. Wit is een veel gekozen kleur, maar bij sommige bladen zijn er ook de volgende mogelijkheden: jasmijn, zwart (glas), zwart (keratop), zwart mat (keramiek), grijs (glas), grijs (keratop), grijs granietlook en zwart granietlook. Klik op de gewenste kleur en bekijk de mogelijke wastafels. 

Wastafel productpagina
Klik op een wastafel om op de productpagina te komen. Op deze pagina zijn duidelijke afbeeldingen te vinden, extra informatie zoals de maten van de kom en hoh afstanden van de kraangaten, specificaties en met welke badkamermeubels de wastafel is te combineren.