Pinterest pixel

Inspiratie

Kranen, tegels, materialen en indeling… er is heel wat te kiezen voor jouw ideale badkamer. Wij helpen je bij al deze keuzes, groot én klein. Laat onderstaande badkamers en stijlen je hierbij inspireren!

inspiratie-afbeelding
thebalux-taste01livingoak
badmeubel-thebalux-beat45-living-oak-ronde-spiegel

Scandinavian

Lichte kleuren, natuurlijke materialen

Op zoek naar een rustieke badkamer? Haal dan Scandinavische sferen in je badkamer door te werken met lichte kleuren, houten meubels en neutrale tonen. Dit zijn dé elementen die horen bij een Scandinavische badkamer. Het thema staat namelijk bekend om het minimalistisch design en de natuurlijke materialen. Houten badkamermeubels, stenen wastafels, rieten manden of een vrijstaand bad zijn dan ook niet te missen in dit thema. Met deze meubels creëer je rust en ruimtelijkheid, precies datgene dat een Scandinavische badkamer uitstraalt. Is het allemaal net iets te minimalistisch? Vul het strakke design dan aan met andere rieten accessoires of planten. Laat je inspireren door onze badkamermeubels en creëer jouw Scandinavische badkamer!

hoge-kast-badkamer-interieur

Hotel Chique

Ervaar thuis het hotelgevoel

De naam van dit thema verklapt het al: luxe items die jouw badkamer omtoveren in een chique hotelbadkamer met voldoende mogelijkheden om te ontspannen. Denk hierbij aan een inbouw regendouche, ruime jacuzzi of spiegel met verlichting. Met deze producten krijg je elke dag weer het gevoel dat je in een luxe hotel verblijft. Wie wil dat nu niet? Daarnaast creëren de materiaal- en kleurkeuze ook een chique hotelsfeer. Maak gebruik van duurzame materialen en donkere kleuren zoals nachtblauw en cognac die je kan afwisselen met lichte en warme tinten zoals beige en okergeel. Hiermee creëer je de perfecte chique sfeer. Zo ervaar jij het hotelgevoel gewoon bij jou thuis!

scene-1-cmyk
badmeubel-nuance51-cape-elm-spiegelkast
spiegel-nico-led-verlichting
nuance-messing-1
badmeubel-nuance51-walnut
Thebalux-NaturalWelness-inspiratie-1
Thebalux-NaturalWelness-inspiratie-2
inspiratie
opbouwkommen-keramiek-spiegel-nico-koper
taste164cebetonrndzwcontourzw

Industrieel

Natuurlijk, robuust en stoer

Industriële badkamers zijn stoer, hebben een onbewerkt karakter en bevatten robuuste materialen. Toch stralen ze ook veel rust uit. Juist daarom is dit thema ook zo gewild! Maar hoe zorg je nu zelf voor een industriële uitstraling in jouw badkamer? Nou, door gebruik te maken van wastafelmeubels met een metalen onderstel, een zwarte kraan of douchewand met zwarte profielen. Deze zorgen voor een stoere uitstraling en kunnen aangevuld worden met houten badkamermeubels en metalen accessoires voor een warmere uitstraling. Top dit af met donkere kleuren zoals zwart en antraciet en voilá, jij hebt jouw industriële badkamer!

thebalux-stone-hr

Deel deze pagina