Pinterest pixel

24 mei 2023

Ontdek de prachtige nieuwe kleuren van Thebalux

Ontdek de prachtige nieuwe kleuren van Thebalux

We zijn verheugd om ons assortiment uit te breiden met zeven nieuwe prachtige kleuren voor al onze badkamermeubelen. Of je nu op zoek bent naar een warme en gezellige uitstraling of een stijlvol en modern ontwerp, we hebben de perfecte kleur voor jou.

Onze nieuwe kleuren zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende smaken en interieurstijlen. Maak kennis met Keltic Tan, een natuurlijke en stoere uitstraling, perfect voor een industriele sfeer. Brandy biedt een houtdecor met lichte tinten die een vleugje luxe aan je badkamer toevoegt. Rusty is perfect om een statement te maken met zijn roestachtige uitstraling, terwijl Sequoia een warme uitstraling heeft en hierdoor goed past in meerdere interieurstijlen. 

Daarnaast zijn de 2 populaire kleuren Navarro Eiken en Nero in een geribbelde uitvoering verkrijgbaar. Ribbed Navarro Eiken en Ribbed Nero geven het badkamermeubel een warme en levendige uitstraling met de impressie van verticale latjes. Tot slot hebben we Charcoal, een prachtige kleur die alleen beschikbaar is als HPL afdekblad en je badkamermeubelen een eigentijdse uitstraling geeft.

Bij Thebalux begrijpen we dat jouw badkamer een persoonlijke oase van ontspanning en comfort moet zijn. Daarom bieden we al onze nieuwe kleuren aan voor al onze badkamermeubelen, zodat je eindeloze mogelijkheden hebt om je ideale badkamer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een wastafelmeubel, een spiegelkast of een hoge kast, onze nieuwe kleuren zullen zeker bijdragen aan de gewenste sfeer.

Keltic-Tan-Thebalux

Keltic Tan

Badkamermeubel-Keltic-Tan

Keltic Tan

Badmeubel-Keltic-Tan

Keltic Tan

Thebalux-badmeubel-Brandy

Brandy

Thebalux-badkamermeubel-Brandy

Brandy

Rusty-Thebalux

Rusty

Badkamermeubel-Rusty

Rusty

Sequoia-Thebalux

Sequoia

Thebalux-Sequoia

Sequoia

Badkamermeubel-Sequoia

Sequoia

Sequoia-badkamermeubel

Sequoia

Thebalux-Ribbed-Navarro-Eiken

Ribbed Navarro Eiken

Thebalux-ribbed-navarro-detail-ladefront

Ribbed Navarro Eiken

Toiletmeubel-Sjithouse-geribbeld-front

Ribbed Navarro Eiken

Verticale-ribbel-nero-ribbed-Thebalux

Ribbed Nero

Geribbeld-front-nero-ribbed

Ribbed Nero

Afdekblad-Charcoal-Thebalux

Charcoal afdekblad

Charcoal-afdekblad-Thebalux

Charcoal afdekblad

Deel dit bericht

Recente berichten