Pinterest pixel

Collectie

Jouw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan jij jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd.

Welke serie past in mijn badkamer?

Filter eenvoudig in onze series door de gewenste diepte en breedtemaat te selecteren

Beat 40

Uitermate geschikt voor de kleinere badkamer, SLECHTS 40 cm diep!

Breedte 60, 80, 100 en 120 cm
Diepte 40 cm

Beat 45

Een echte alleskunner in jouw badkamer met een diepte van 45cm, verkrijgbaar in vele breedtematen en met een grote keuze uit keramische, mineraalmarmer of betonnen wastafels, opbouwkommen en spoelkasten.

Breedte 60, 80, 100, 120, 140 en 160 cm
Diepte 45 cm

Nuance 51,5

De serie Nuance kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden. Er zijn prachtig ontworpen wastafels, sfeervolle spiegels en stijlvolle onderkasten waar je uit kunt kiezen. Heb jij ruimte voor een badkamermeubel van 51,5cm diep? Dan is de Nuance serie bij uitstek geschikt voor jouw badkamer.

Breedte 60, 80, 100, 120, 140 en 160 cm
Diepte 51,5 cm

Sjithouse Furniture

Thebalux Badkamermeubelen heeft een nieuwe collectie ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis; het toilet. Met een combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen, trends en stijlen staat deze meubellijn garant voor schoonheid en praktisch gebruik in de toiletruimte.

Thor badkamerkranen

Thebalux introduceert een luxe lijn met badkamerkranen. De Thor serie bestaat uit vier prachtige hoogwaardige kranen en bijbehorende producten. Elk artikel is verkrijgbaar in vier kleuren en zorgvuldig gekozen op kwaliteit, design en duurzaamheid. Een praktische kraan volgens Scandinavisch design, waarbij de greep uitgevoerd is met een moderne geribbelde structuur.

Blader door onze brochure

Blader door onze brochure

In de brochure maak je kennis met Thebalux en geven we je een impressie van de vele mogelijkheden. Klik op de button hieronder om de brochure direct te bekijken.

Kleurenoverzicht

De badkamermeubelen van de Beat 40, Beat 45 en Nuance 51 zijn allen verkrijgbaar in de hieronder vermelde kleuren. Naast diverse kleuren voor badmeubelen zijn er ook meerdere kleuropties voor afdekbladen.

Deel deze pagina