Pinterest pixel

Beat 45

Een echte alleskunner in uw badkamer met een diepte van 45cm, verkrijgbaar in vele breedtematen en met een grote keuze uit keramische, mineraalmarmer of betonnen wastafels, opbouwkommen en spoelkasten.

Breedte: 60, 80, 100, 120, 140 en 160 cm
Diepte: 45 cm

Bent u op zoek naar een minder diep badmeubel, bekijk dan onze Beat40 serie eens!
 

Beat 45
badmeubel80cmlivingoak1

Met de Beat 45 serie kunt u een keuze maken uit diverse wastafels of opzet-waskommen in verschillende materialen zoals beton, strak vormgeven mineraalmarmer, solid surface (mat wit) en keramiek. Wastafels en opbouwkommen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De kasten zijn leverbaar in alle badmeubel kleuren van Thebalux

aura45-keramiek-taupe-thebaluxresult-
badmeubel-thebalux-beat45-slimline-keramiek-wit-glans
badmeubel-4laden-140cm-ronde-spiegel
badmeubel-beat45-navarro-eiken-spiegelkast
beat45-opbouwkom-tub-zwartresult-
opbouwkom-beton-groen-spiegel-rondresult-
badmeubel140cmopbouwkommenbeton1
thebalux-mood-boardresult-
onderkast-badmeubel-nebraska-eiken
badmeubel-thebalux-beat45-living-oak-ronde-spiegel-alteredresolution1
round3-keramiek-spiegel-marinoresult-

Beat 45 is een serie met inliggende en opliggende fronten, greeploze kasten en meubelen met opbouwgrepen in chroom maar ook zwart, koper en messing. Beat 45 is leverbaar in de maten 60, 80, 100, 120, 140 en 160cm breed. Bij alle breedtes is er de keuze tussen een wastafel van beton, mineraalmarmer of keramiek maar ook afdekbladen in combinatie met diverse opbouwkommen behoren tot de mogelijkheden. Als spiegel oplossing is er een keuze te maken uit een breed assortiment led spiegels of is het meubel te combineren met een moderne en praktische spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en ledverlichting. 

Kleurenoverzicht

De badkamermeubelen van de Beat 40, Beat 45 en Nuance 51 zijn allen verkrijgbaar in de hieronder vermelde kleuren. Naast diverse kleuren voor badmeubelen zijn er ook meerdere kleuropties voor afdekbladen.