Pinterest pixel

7 september 2022

Kasten

Kasten

Onderkasten

Een onderkast geeft het badkamermeubel uitstraling én u zult genieten van opbergruimte. Bij Thebalux kunt u terecht voor vele modellen onderkasten. De verschillende beschikbare hoogtes geven u de mogelijkheid om voor een slanke onderkast of juist voor een onderkast met extra veel bergruimte te gaan. De onderkasten zijn verkrijgbaar in een strakke variant met laden en voor een meer industriële look zijn er onderkasten met zwarte frames. Bij de open regaalkast is er maatwerk mogelijk. Combineer deze met een standaard onderkast en u creëert uw eigen maatwerk badkamermeubel.

De onderkasten kunnen in verschillende designs gemaakt worden. De greeploze onderkasten zijn afgewerkt met een greeplijst achter de opening van het ladefront. De greeplijst kan uitgevoerd worden in dezelfde kleur van de onderkast, maar ook in het aluminium of mat zwart. Ook kunt u greeploos d.m.v. push-to-open kiezen.

Liever een handgreep? Kies voor onze stoere zwarte stanggreep Bar of voor de
strakke greep Noëlla. De Noëlla greep is perfect indien u meer kleuraccenten in uw badkamermeubel wenst. Deze greep is in maar liefst 6 kleuren leverbaar zoals chroom, maar ook kleuren als mat zwart, messing en koper.

 

Deel dit bericht

Recente berichten