Pinterest pixel

29 december 2022

Nieuw bij Thebalux: Thor badkamerkranen

Nieuw bij Thebalux: Thor badkamerkranen

Een luxe lijn met praktische kranen

De nieuwe Thor badkamerkranen zijn meer dan alleen maar een watertoevoer. Deze luxe lijn met badkamerkranen zijn praktisch maar wel volgens Scandinavisch design. Perfect als kraan én stijlelement. 

De serie

De Thor serie bestaat uit vier prachtige hoogwaardige kranen en bijbehorende producten die allen zijn voorzien van een coating die de artikelen beschermt tegen corrosie en krassen. Elk artikel is verkrijgbaar in de kleuren Chroom RVS, Matzwart en Gunmetal. Hierdoor past de serie perfect in elke badkamer, of deze nu industriële of Scandinavische sferen bevat. Van wastafelkranen, wandkranen en hoge kranen voor opbouwkommen tot thermostatische douchemengkranen, glijstang combinatiesets met handdouche, thermostatische bad mengkranen en bad handdouchesets. De Thor serie heeft voor elk wat wils! 

Praktische maar stijlvol

Naast de luxe looks zijn de kranen ook praktisch. Ze zijn namelijk eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is de greep uitgevoerd met een moderne geribbelde structuur. De artikelen zijn zorgvuldig gekozen op kwaliteit, design en duurzaamheid. Hierdoor gaan de artikelen jarenlang mee.

Met de Thor badkamerkranen kan jij dé perfecte look voor jouw badkamer creëren!

Klik hier voor meer informatie over de Thor badkamerkranen.

960x0
480x01
0
Deel dit bericht

Recente berichten