Alles over keramische wastafelbladen van Thebalux
23 aug. 2013

Alles over keramische wastafelbladen van Thebalux


Wastafelbladen keramiek

Wastafelbladen zijn er in vele vormen, maten en materialen. Er zijn wastafelbladen van glas, van mineraalmarmer, keratop en van keramiek. Welke wastafel past bij u? In dit bericht worden de keramische wastafelbladen uitgelicht.

KLIK HIER VOOR DE KERAMISCHE WASTAFELBLADEN VAN THEBALUX

Wat zijn uw wensen?

De wastafel is in de badkamer vaak dé eyecatcher. Het bepaalt de stijl in de badkamer en u maakt ongemerkt het meeste gebruik van uw wastafel in de badkamer. Daarom moet u goed van tevoren vaststellen wat u handig vind in gebruik en wat u aanspreekt qua design.  

  • Gaat uw voorkeur uit naar één of twee wastafelkommen?
  • Wilt u een grote kom over de gehele breedte, een asymmetrische kom, een ronde of vierkante?
  • Gaat u alleen van de wastafel gebruik maken of met meerdere mensen tegelijk?
  • Wilt u graag aflegruimte voor uw badkamerbenodigdheden?

Kenmerken wastafel keramiek

Keramiek is een erg sterk materiaal en zeer krasvast. De duurzame wastafel blijft door de glazuurlaag lang mooi en is onderhoudsvrij. De keramische wastafel is bestand tegen zeep, zuren en chemische middelen. Ook handig om te weten dat keramische wastafelbladen de enige bladen zijn waarin kleurmiddel (zoals haarkleurmiddel) gebruikt kan worden zonder bang te zijn voor vlekken. 

In de volgende breedtematen kunt u bij Thebalux terecht voor een keramische wastafel:

60cm
80cm
100cm
105cm
120cm

Schoonmaaktips voor keramische wastafelbladen

De wastafel  kan onderhouden worden met een normale allesreiniger. Mocht er kalkafzetting ontstaan dan kunt u de wastafel schoonmaken met schoonmaakazijn. 

Plaatsing van keramische wastafels

De wastafelbladen van Thebalux worden geproduceerd in Italië. Ze worden geplaatst op speciaal ontworpen onderkasten. Een zeer praktische oplossing om maximaal gebruik te maken van de ruimte onder de wastafel. Prachtige en degelijke kasten in veel verschillende uitvoeringen. De kasten worden gemonteerd met kastophangers. Daarbovenop kan eenvoudig de wastafel gelegd en gekit worden. Ideaal voor de installateur.

Het programma van Thebalux is uitgebreid met zeer dunne keramische wastafels. Perfect voor een badkamer met strakke vormgeving.

Kijk voor voorbeelden van wastafelbladen van keramiek in de impressie hieronder.