Stone (afdekbladen combineren met opbouwkommen)

De serie Stone is een brede serie badkamermeubelen welke zich kenmerkt door de toepassing van opzetwaskommen in verschillende vormen en afmetingen welke worden geplaatst op een afdekblad van Composiet, HPL, op beton.

Maatwerk meubelen zijn samen te stellen door gebruik te maken van open midden regalen die wij op uw verzoek op maat kunnen produceren.

Composiet afdekbladen zijn duurzaam en zeer makkelijk schoon te houden, ze zijn verkrijgbaar in verschillende steen-structuren, marmer en terrazzo varianten.

HPL afdekbladen zijn verkijgbaar in diverse houtstructuren welke mooi zijn te combineren met de Thebalux decoren, het zorgt voor een badmeubel met rustieke uitstraling.

Beton afdekbladen en opzetkommen zijn er in 4 tinten en in exact gelijk materiaal en kleur kunt u onze waskommen toepassen op deze topbladen. 

 

Keramische opbouwkommen:

Solid surface mat witte opzetkommen: 

 

 

 

 
*Prijzen zijn adviesprijzen inclusief btw. Ga voor een offerte naar een dealer bij u in de buurt.

Keuzehulp Stone (opbouwkommen) badkamermeubelen

Persoonlijk advies

Wilt u de Stone (opbouwkommen) graag eens in het echt bekijken, bent u benieuwd of deze serie in de stijl van uw badkamer past? Kom eens langs in onze eigen showroom in Zutphen of maak een afspraak in één van onze winkels

Zoek de dichtsbijzijnde winkel Ga naar de showroom