Pinterest pixel

Hoe kan ik de wastafel onderhouden?

Mineraalmarmeren wastafelbladen:
Mineraalmarmeren wastafelbladen niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 65 graden Celsius. Stel uw keteltemperatuur zonodig bij. Niet gebruiken in de wastafel: zuren en/of aanverwante artikelen, schurende reinigingsmiddelen, haarkleurmiddel, ammoniak, ontstoppingsmiddel of bleekmiddel. Geen gaten boren in de wastafel! 

Glazen wastafelbladen:
De glazen wastafelbladen dienen gekit te worden met zuurvrije siliconenkit. Stoot de wastafel niet met zware objecten of objecten die kunnen krassen, dit kan de wastafel beschadigen. Gebruik geen kleurmiddel in de wastafel en geen zure/bijtende middelen. Om scheuren en ontkleuring tegen te gaan mag de watertemperatuur niet hoger dan 65 graden zijn.

Keratop wastafelbladen:
Gebruik voor het reinigen van de Keratop wastafel (geldt ook bij andere wastafels) nooit middelen zoals Antikal. Dit middel is slecht voor constructief verlijmende naden en kan er zelfs voor zorgen dat verchroomde kranen/afvoerpluggen gaan afbladeren en hierdoor groen zullen uitslaan. Dagelijks onderhoud betekent behoud van uw wastafel. Zorg er altijd voor dat u uw wastafel na gebruik droog achterlaat (voorkomt kalk).  

Mocht u kalkaanslag in de wastafel hebben dan kunt u dit het beste schoonmaken met schoonmaakazijn.