Pinterest pixel

Hoe stel ik de klok in van mijn Time of Watch LED spiegel?

Gebruikshandleiding voor instellen spiegelklok van LED spiegel Time of Watch:

Aan de zijkant van de spiegel (aan de kant waar de display is geplaatst) is een drukknop te vinden. Deze drukknop is nodig om de klok in te stellen.

1. Druk de drukknop langer dan 5 seconden in, dan bent u in de instelmodus. De eerste helft van het scherm begint te knipperen. U kunt nu de uren instellen.
2. Druk kort op de knop, nu kunt u van 0 tot 24 met de uren door iedere keer de knop in te drukken.
3. Nadat u het juiste uur heeft de knop weer langer dan 5 seconden ingedrukt houden. Nu begint de tweede helft van het scherm te knipperen. U kunt nu de minuten instellen. drukken.
4. Druk kort op de knop, nu kunt u van 0 tot 60 met de minuten door iedere keer de knop in te drukken.
5. Nadat u de juiste minuten heeft de knop weer langer dan 5 seconden ingedrukt houden, u bent nu weer uit de instelmodus en de tijd klopt weer. Als het niet correct is moet u vanaf stap 1 het proces nogmaals herhalen.