Vacature: Commercieel medewerker Binnendienst
7 okt. 2019

Vacature: Commercieel medewerker Binnendienst


Commercieel medewerker Binnendienst

Wij zoeken een full-time collega voor onze binnendienst te Zutphen. Op de binnendienst ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zie jij jezelf in deze belangrijke en leuke commerciële functie? Neem dan direct contact met ons op.

Wie is Thebalux Badkamermeubelen?
Wij produceren al meer dan 23 jaar badkamermeubelen voor o.a. de Nederlandse markt. De afgelopen jaren zijn we ook steeds sterker vertegenwoordigd in het buitenland (België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg). I.v.m. deze groei wordt er momenteel een gloednieuwe productielocatie in Biddinghuizen gerealiseerd. Daarom zijn we op onze kantoorlocatie in Zutphen op zoek naar jou! Om onze klanten goed te bedienen en dezelfde service te kunnen geven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, positieve en zelfstandige werkende collega om het team op de binnendienst te komen versterken.

Jouw nieuwe functie
Als binnendienst medewerker kom je te werken in een leuk enthousiast team. Je bent een schakel tussen Thebalux en haar dealernetwerk. In je functie heb je een adviserende rol, voornamelijk telefonisch maar ook af en toe in de showroom. Je bent verantwoordelijk voor het hele verkoopproces, daarbij horen ook serviceafhandeling en bijbehorende administratieve taken.

Gewenste vaardigheden/eigenschappen:

  • Minimaal MBO diploma
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Vaardigheid in Duits is een pré
  • Goed kunnen werken met Office software, ERP/CRM software
  • Fulltime beschikbaar

Enthousiast geworden en direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van "Commercieel Medewerker Binnendienst", naar thebalux@thebalux.nl tav Casper Driessen.