Noviteiten 2019 Thebalux Badkamermeubelen
10 apr. 2019

Noviteiten 2019 Thebalux Badkamermeubelen


Noviteiten 2019

Tijdens de ISH noviteitenshow van 15, 16 en 17 april 2019 laten we u kennis maken met het vernieuwde assortiment van Thebalux Badkamermeubelen. De nieuwe collectie speelt perfect in op de trends van nu en de wensen vanuit de markt. In dit nieuwsbericht laten we u al kennis maken met enkele nieuwe producten. 

Noviteiten Thebalux 2019
In dit nieuwsbericht maakt u kennis met de wastafels Twenty, Snow en Spirit. Een greep uit de overige beursnoviteiten:
• Nieuwe Italiaanse houtdecoren met structuur
• Ronde en rechte spiegels met omkadering in verschillende kleuren
• Nieuwe greepmogelijkheid Tinto in 5 verschillende trendy kleuren
• Hoge onderkasten (57cm hoog)
• Hoge spiegelkasten (90cm hoog)
• Wastafels en opbouwkommen van beton in 4 verschillende tinten
• Afdekbladen in terrazzo- en marmerlook


Via onderstaande button is er een PDF te downloaden met een overzicht en prijzen van alle noviteiten. De wastafels Snow, Twenty en Spirit zijn vanaf heden te bestellen en leverbaar. De overige artikelen zijn ook per direct te bestellen en zullen worden uitgeleverd na week 27.


Wastafels Twenty
Wastafels van keramiek blijven een enorm populaire keuze. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en de designs worden ieder jaar strakker en fraaier. Zo ook de Twenty serie, die ontworpen is door de Italiaanse designer Massimiliano Cicconi. De prachtig vormgegeven wastafel kenmerkt zich door de dunne belijning en opstaande rand langs de gehele bovenzijde. De Twenty wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met de onderkasten uit de Beat en Ceramic Line serie.

20 verschillende soorten Twenty wastafels
Er is erg veel keuze in de serie Twenty. Er zijn 4 breedtematen (60cm, 80cm, 100cm en 120cm) en per breedtemaat zijn er variaties in een brede waskom, een kom links, een kom rechts en een kom in het midden. Daarnaast is er bij de 120cm brede wastafel ook nog een dubbele kom beschikbaar.

Wastafels Snow
Steeds meer badkamers worden opgeleverd in matte tinten. De nieuwe mat-witte Snow wastafels van Solid Surface passen perfect in deze trend. Erg mooi te combineren met onze fraaie gestructureerde houtkleuren. Strakke lijnen, en ook hier uitgevoerd met een opstaande rand langs de bovenzijde. De Snow wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met de onderkasten uit de Beat/Ceramic Line (45 diep) serie. Er zijn vier breedtematen binnen de serie Snow; 80cm, 100cm, 120cm en 140cm.

Wastafels Spirit
De Spirit is een no-nonsense keramische wastafel met grote kom. Gebruiksgemak, onderhoud en basic vorm staan voorop. De Spirit een model dat bij iedereen past. De Spirit wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met de onderkasten uit de Beat/Ceramic Line (45 diep) serie. Er zijn vijf breedtematen leverbaar; 60cm, 80cm, 100cm, 120cm en 140cm.