12 nieuwe wastafels! Keramiek, beton & mineraalmarmer. Ook 140cm breed!
27 okt. 2016

12 nieuwe wastafels! Keramiek, beton & mineraalmarmer. Ook 140cm breed!


3 series kwalitatieve designwastafels

Wastafels van keramiek, mineraalmarmer en beton in 80cm, 100cm, 120cm en zelfs 140cm breed! U kunt deze prachtige wastafels combineren met badkamermeubelen uit de serie Ceramic Line en Beat. Bij alle wastafels is het mogelijk om te werken met kranen op het blad of een wastafel zonder kraangaten voor wandmengkranen. De wastafels zijn 45cm diep. Alle wastafels zijn ontworpen door Thebalux en exclusief voor ons geproduceerd.

Wastafels Fresco keramiek:
Design wastafels van keramiek met dunne randen. De grote waskommen zorgen voor een optisch groter badmeubel. De wastafels van keramiek zijn er in 80cm, 100cm, 120cm en 140cm. De 140cm wastafel van keramiek heeft een brug tussen de 2 kommen voor extra aflegruimte.

Wastafels beton:
De strak vormgegeven wastafels van beton maken het badkamermeubel stoer en industrieel. Past uitstekend in de huidige badkamerontwerpen. Combineer de beton wastafels met een effen kleur voor een mooi contrast of met een houtmotief voor warmte. De beton wastafels zijn er in 80cm, 100cm, 120cm en 140cm.

Wastafels Space mineraalmarmer:
Het ontwerp wastafel met dunne randen is ook doorgevoerd in een mineraalmarmer wastafel. Bij de mineraalmarmer wastafelbladen kan er naast de standaard witte uitvoering ook gekozen worden voor mat wit. De mat witte wastafels zijn net als de standaard wastafels ook verkrijgbaar in 80cm, 100cm, 120cm en 140cm te verkrijgen. De wastafels van mineraalmarmer zijn tevens zonder een overloopgat. 

Alle wastafelbladen zijn per direct leverbaar.

p.s. binnenkort meer nieuws over de wastafelsserie Space. Momenteel worden de prijzen vervaardigd van een 40cm diepe variant in mineraalmarmer en keramiek op 80cm, 100cm en 120cm breed. Blijf onze pagina in de gaten houden!