Spiegels met LED verlichting en spiegelverwarming
8 jun. 2015

Spiegels met LED verlichting en spiegelverwarming


Spiegels met spiegelverwarming

Thebalux Badkamermeubelen heeft veel verschillende badkamerspiegels. Bij een groot aantal is het mogelijk om spiegelverwarming toe te passen. Spiegelverwarming helpt tegen het beslaan van de spiegel.

Welke spiegels hebben er spiegelverwarming?
In het actuele programma waren de volgende spiegels al mogelijk met spiegelverwarming;
LM LED spiegel: spiegel inclusief brede baan aan linker- en rechterzijde. Aan de onder- en bovenzijde een smalle verlichte baan.
Square LED spiegel: spiegel met verlichte baan langs de randen. Tevens indirecte verlichting aan de onderzijde. Spiegel wordt geschakeld via een bewegingssensor aan de onderzijde.
Touch LED spiegel: spiegel met verlichte baan aan de onder- en bovenzijde. Spiegel wordt geschakeld via een ‘Touch sensor’ op de spiegel (verlichte ring). De Touch sensor kan de LED verlichting dimmen, er zijn 3 standen (laag, midden en hoog).
Padova TL spiegel: badkamerspiegel met verticale TL verlichting aan linker- en rechterzijde.

LM LED spiegel Square LED spiegel Touch LED spiegel Padova TL spiegel
LED spiegel LM met spiegelverwarming LED spiegel Square met spiegelverwarming LED spiegel Touch met spiegelverwarming TL spiegel Padova met spiegelverwarming

Vanaf heden is het ook mogelijk de volgende LED spiegels te bestellen inclusief spiegelverwarming;

Time LED spiegel: spiegel met datum en tijd display aan rechterzijde in de spiegel. Rondom de spiegel indirecte LED verlichting. De badkamerspiegel wordt geschakeld met een Touch sensor.
Line LED spiegel: deze spiegel is er in een 55cm en 65cm hoge variant. De Line spiegel heeft 2 horizontale verlichte banen en indirecte verlichting aan onder- en bovenzijde. Schakeling via een Touch sensor.
Bright LED spiegel: LED spiegel met LED verlichting dat door het etsglas rondom de spiegel schijnt. Spiegel heeft afgeronde hoeken. Ook de Bright spiegel is voorzien van een Touch sensor.

Time LED spiegel Line LED spiegel Bright LED spiegel
LED spiegel Time met spiegelverwarming LED spiegel Line met spiegelverwarming LED spiegel Bright met spiegelverwarming

Hoe werkt spiegelverwarming op een badkamerspiegel?
Een voordeel van spiegelverwarming is dat er geen condens wordt gevormd op de plaats van de verwarmingsmat. Hierdoor is het mogelijk om nog steeds van de spiegel gebruik te maken wanneer er op hetzelfde moment gebruik gemaakt wordt van een bad of douche. De mat die aan de achterzijde van de spiegel is bevestigd verwarmt het spiegelglas. Door de spiegelverwarming aan te zetten voordat er condensvorming ontstaat, blijft het gedeelte waarachter de mat zich bevindt condensvrij. De spiegelverwarming wordt automatisch ingeschakeld zodra de verlichting van de spiegel wordt ingeschakeld.

Wat kosten de badkamerspiegels inclusief spiegelverwarming?
Bekijk de PDF prijslijst, hierin staan de spiegels inclusief spiegelverwarming. Bij alle spiegels waar er een kolom 'inclusief spiegelverwarming' wordt vermeld is het mogelijk om spiegelverwarming toe te passen. Naast de spiegels met spiegelverwarming zijn er ook nog diverse modellen zonder spiegelverwarming. Vraag uw Thebalux verkooppunt naar alle mogelijkheden.