Frozen - greeploos mat wit badmeubel
20 nov. 2014

Frozen - greeploos mat wit badmeubel


Mat en wit, trendy en tijdloos.

In een trendy interieur zijn steeds vaker matte tinten terug te vinden. Ook in de badkamers is deze ontwikkeling te zien. Het greeploze badkamermeubel Frozen is een perfecte keuze voor een tijdloos badkamermeubel. Mat en wit. Trendy en tijdloos.

Het Frozen badkamermeubel is gemaakt van mat wit gelakt MDF en is leverbaar in 100cm, 120cm en 160cm breed. De greeploze onderkast kan gecombineerd worden met verschillende wastafelbladen. Kies uit wastafelbladen van Solid Surface (mat) of van glas.

Frozen Solid Surface:
Een wastafelblad van Solid Surface is gemaakt van een gegoten delen composietmateriaal. Deze delen worden gelijmd met hetzelfde composietmateriaal zodat er een naadloos geheel ontstaat. De wastafel wordt hierna geschuurd zodat er een fluweelzacht en mat oppervlak ontstaat.
Lees hier meer over de eigenschappen en voordelen van Solid Surface.


Liever een ander badkamermeubel onder de wastafel?
Indien u de matte wastafel van de Frozen prachtig vind, maar uw voorkeur uitgaat naar een ander type badkamermeubel, dan kunt u deze wastafel ook combineren met de nieuwe serie Nuance. De Nuance heeft vele greep en kleurmogelijkheden. De wastafel Frozen is te combineren met onderkasten voorzien van 2 laden. Binnenkort ook terug te vinden op de Thebalux.nl!

Frozen Spiegelkast / LED Spiegel Time (met tijd/datum display)
Bij het greeploze badkamermeubel kan er gekozen worden voor een Frozen Spiegelkast of LED Spiegel Time. De spiegelkast heeft hetzelfde herkenbare design als de onderkast. De spiegelkast van 100 en 120cm hebben 3 dubbelzijdige spiegeldeuren, de spiegelkast van 120cm heeft 4 dubbelzijdige spiegeldeuren.

Gaat uw voorkeur niet uit naar bergruimte, maar juist naar een vlakke spiegel? Dan is de nieuwe LED Spiegel Time een uitstekende keuze. De LED spiegel is voorzien van LED verlichting rondom, heeft een Touch sensor aan de voorzijde van de spiegel en een display waarop tijd en datum wordt weergegeven. De nieuwe spiegel Time is leverbaar in 80cm, 100cm, 120cm en 160cm.

Halfhoge en hoge kast voor extra bergruimte
Mocht de greeploze mat witte onderkast en eventuele spiegelkast nog niet voldoende bergruimte bieden, dan is een extra kast het antwoord. Vanzelfsprekend is het design van de serie Frozen ook in de greeploze halfhoge en hoge kast weer duidelijk te zien.