Nieuwste badkamer trends 2014 en 2015
24 okt. 2014

Nieuwste badkamer trends 2014 en 2015


Introductie nieuwe badkamermeubelen

Thebalux Badkamermeubelen laat de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubelen zien in de noviteitenbrochure. De badmeubelen uit deze brochure zijn per heden verkrijgbaar. Enkele highlights uit de brochure zijn hieronder te lezen.

Klik op de afbeelding om de online brochure te bekijken.badkamer trends 2014

Badkamermeubel Frozen
Maak kennis met het luxe badkamermeubel Frozen. Een prachtig mat wit gelakt badkamermeubel met unieke wastafels van glas en Solid Surface (matte wastafels). Een echte aanwinst voor de nieuwe design badkamer!

      

Badkamermeubel Ceramic Line
Een zeer uitgebreide badkamermeubelserie waarin u ongetwijfeld zult slagen. Er zijn meerdere greepvarianten (waaronder ook greeploos) en er is een breed scala aan keramische wastafelbladen. De nieuwste toevoeging hierin is de Noa wastafel van keramiek. De wastafel is verkrijgbaar in 80 cm, 100 cm en 120 cm en heeft een grote brede kom. In combinatie met de nieuwe houtkleur Cape Elm een absolute eyecatcher.

   

Badkamermeubel Ceramic Line Nostalgie
De Ceramic Line is uitgebreid met een nostalgisch badkamermeubel in 80cm, 100cm en 120cm breed. Het front is voorzien van verticale lijnen en een bijpassende opbouwgreep. De onderkast heeft 1 ladefront en een binnenlade op alle maten. Een zeer fraaie combinatie kan gemaakt worden met de keramische wastafel Noa (grote brede kom). Het badkamermeubel Nostalgie is in zijdeglans zwart, zijdeglans wit en de donkere houtkleur Mistral leverbaar.

    

Badkamermeubel Nuance
Deze verrassend speelse meubellijn toont meerdere stijlopvattingen waarin u uw persoonlijkheid volledig kwijt kunt. U kunt kiezen uit verschillende vormgegeven wastafelbladen in diverse materialen en breedtematen, ingetogen of uitbundig. Ook in onderkasten kunt u variëren; uw keuze van kleur, front, profiel of greep bepaalt de uitstraling van uw badkamermeubel. Binnen het Nuance programma bieden wij een grote selectie spiegelkasten en LED-spiegels aan. De badkamermeubelen uit de serie Nuance zijn 51,5 cm diep.

      
  

Badkamermeubel Stone (opbouwkommen)
Design badkamermeubelen met composiet topbladen en opbouwkommen van keramiek. Prachtig in de moderne badkamer. De badkamermeubelen uit de serie Stone zijn er in vele breedtematen en door de verschillende kleuren composiet en uitvoeringen van keramische opbouw wastafels zult u altijd een samenstelling kunnen maken die bij u past.

       
    

Badkamermeubel You
Al jaren is de You een veel gekozen badkamermeubel voor de grote badkamer. Het kenmerkende wastafelblad maakt de badkamer af. De wastafel loopt door over de zijkant van het badkamermeubel. De serie You is uitgebreid met 2 greeploze varianten en nieuwe houtkleuren. De nieuwe houtkleuren zorgen voor een zeer fraai contrast met het witte wastafelblad. Samen met nieuwe spiegels en spiegelkasten is de You weer volledig van deze tijd en zullen vele badkamers weer extra allure krijgen.

      

Wastafels van beton
De serie Allure is uitgebreid met betonnen wastafels van 100cm en 130cm breed. De bekende grijze betonkleur is uitstekend om mee te combineren. De wastafel van beton is te plaatsen op Allure onderkasten.
    
Lees hier het nieuwsartikel over de wastafel van beton.

Nieuwe LED spiegels en spiegelkasten
LED spiegels zijn de trend in de badkamer. Thebalux introduceert 5 nieuwe types.

Bright LED spiegel: etsglas rondom en led verlichting rondom
Time LED spiegel: led verlichting rondom en een display met tijd en datum in de spiegel
Line 55cm hoog LED spiegel: 2 horizontale led banen in de spiegel en indirecte led verlichting onder en boven
Line 65cm hoog LED spiegel: 2 horizontale led banen in de spiegel en indirecte led verlichting onder en boven
ACM LED spiegel: LED verlichting langs de linker- en rechterzijde

Daarnaast is de bijzondere Deluxe spiegelkast een stijlvolle nieuwkomer. De spiegelkast is voorzien van verlichtte schappen. De LED verlichting schijnt door de spiegeldeuren heen, onder de spiegelkast en in de spiegelkast. De LED verlichting in en onder de spiegelkast wordt automatisch geschakeld bij het openen van de deur.

Alle introducties zullen binnenkort ook uitgebreid terug te vinden zijn op de website.