Thebalux heet u welkom op de SHK beurs in Essen (DE)
14 feb. 2014

Thebalux heet u welkom op de SHK beurs in Essen (DE)


De vakbeurs voor sanitair, verwarming, klimaat en duurzame energie

Thebalux Badkamermeubelen heet al haar dealers van harte welkom op de SHK. Van 12 tot en met 15 maart wordt de vakbeurs voor sanitair, verwarming, klimaat en duurzame energie daarmee weer het belangrijkste ontmoetingspunt voor de branche van het jaar.

Op de Thebalux stand laten we u de nieuwste trends zien op het gebied van badkamermeubelen, wastafels en spiegeloplossingen. Maak onder andere kennis met de nieuwe serie Frozen (zie bovenstaande foto).

De SHK Essen richt de blik ook in 2014 op vernieuwende beursthema's. Centraal staan bij voorbeeld intelligente gebouwentechniek zoals smart metering, innovaties voor de lucht- en drinkwaterhygiëne en het drinkwatermanagement. Bovendien presenteerd de SHK innovatief badkamerdesign voor alle generaties.

Met oplossingen voor de modernisering van verwarmingen reageert de SHK Essen op de "Energiewende" die door de Duitse overheid is vastgelegd. Gepresenteerd worden actuele trends in de warmtekrachtkoppeling of HR-techniek die met "groene" leveranciers, bijv. zonne-energie-installaties, kan worden gecombineerd.

*De SHK is sanitairdealers, niet voor consumenten.