Design én comfort

Design én comfort


Fraai is net zo belangrijk als functioneel. Een prachtig vormgegeven badkamermeubel geeft uw badkamer de juiste uitstraling. Maar u kijkt niet alleen vol trots naar de nieuwe badkamer, u gebruikt deze geregeld. Daarom moet een badmeubel naast mooi ook praktisch zijn en comfort bieden.

Design
Bij het ontwerpen van de badkamermeubelen worden de laatste trends gevolgd en nieuwe trends gemaakt. Dit heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor vele designsuccessen in het Thebalux programma. Minimalistische meubelen, led verlichting, glazen wastafelbladen, dunne keramische wastafelbladen, keratop wastafels en prachtige spiegeloplossingen. 

Comfort
U ziet het badmeubel niet alleen, u gebruikt deze ook. Tijdens het ontwerp wordt er ook veel aandacht besteedt aan het optimaliseren van het comfort. Enkele voorbeelden:

  • U hebt bergruimte nodig in de badkamer voor uw badkamerartikelen. De laden van de badkamerkast hebben een maximale diepte in de kast. Geen loze ruimte achter de lade. U kunt hierdoor veel van uw benodigdheden netjes achter de ladefronten kan opbergen. U kunt kiezen voor een spiegelkast zodat ook daar extra bergruimte is. Mocht u nog meer willen opbergen dan zijn er halfhoge en hoge kasten verkrijgbaar. 
  • De laden en deuren zijn allemaal gedempt zodat het netjes opgevangen wordt tijdens het sluiten. Geen storende klappen van ladefronten en deuren op de kasten.
  • In een aantal series worden standaard ladebakjes geleverd. Dit zorgt ervoor dat kleine artikelen netjes opgeborgen kunnen worden en niet gaan rondzwerven in de lade.
  • Alle spiegelkasten zijn uitgevoerd met een schakelaar en stopcontact.