Solid X (opbouwkommen)

Een exclusief en duurzaam Nederlands design badkamermeubel voor uw nieuwe droombadkamer.
Thebalux Badkamermeubelen heeft een prachtige combinatie gemaakt met kwalitatieve materialen, stijlvol ontworpen onderkasten en luxe spiegels en spiegelkasten.
De Solid X is het nieuwe topmodel van Thebalux en verkrijgbaar in 100cm, 150cm en zelfs 200cm breed. De onderkast met zelfsluitende laden is te combineren met stijlvolle opbouwkommen van keramiek of Solid Surface (mat). Wat de Solid X extra bijzonder maakt, zijn de topbladen van composiet en Solid Surface (mat). De speciale afdekbladen en de opbouwkommen vormen samen een chique samenspel.

In de serie Solid X wordt ook de LED spiegel BIGLINE geïntroduceerd.
Deze spiegel is er in vele breedtematen, heeft zowel LED verlichting aan de onderzijde als bovenin de spiegel achter een brede etsglas baan. De LED spiegel is te bedienen via een dimbare (3 standen) Touch sensor. De badkamerspiegel BIGLINE kan ook uitgevoerd worden met spiegelverwarming.

Het badkamermeubel is standaard voorzien van verticale profilering in de fronten. Op aanvraag is het mogelijk om de fronten in een vlakke versie zonder verticale profilering te leveren.

 

Keuzehulp Solid X (opbouwkom) badkamermeubelen

Persoonlijk advies

Wilt u de Solid X (opbouwkom) graag eens in het echt bekijken, bent u benieuwd of deze serie in de stijl van uw badkamer past? Kom eens langs in onze eigen showroom in Zutphen of maak een afspraak in één van onze winkels

Zoek de dichtsbijzijnde winkel Ga naar de showroom