Badkamermeubelen met mat witte wastafels

In een modern interieur zijn steeds vaker matte tinten terug te vinden. Ook in de nieuwe badkamer is deze ontwikkeling goed te zien. In de moderne badkamer zijn bijvoorbeeld mat witte baden prachtig te combineren met onze mat witte wastafels, het straalt rust en luxe uit, wanneer u een moderne Thebalux houtkleur zoals Living Oak, Majola of Nero in uw meubel verwerkt zorgt dit voor voor een fraai en contrastrijk geheel. 

De Frozen en Snow wastafels van Thebalux zijn gemaakt van Solid Surface en beide series wastafels zijn voorzien van een zeer strakke belijning en hebben ruime grote waskommen. De Frozen wastafels, diepte 51,5 cm zijn prachtig te combineren met de Thebalux Nuance spoelkasten die wij produceren in vele uitvoeringen en kleuren, de wastafels zijn leverbaar in 100, 120, 140 en 160cm breed. De Snow wastafels, diepte 45 cm,  zijn beschikbaar in 80,100,120 en 140 CM en kunnen gecombineerd worden met de spoelkasten uit de badmeubelserie Beat van Thebalux.
 

Informeer bij Thebalux voor alle kast mogelijkheden of ga voor advies of een offerte naar een dealer bij u in de buurt.

Keuzehulp Mat witte wastafels Frozen en Snow badkamermeubelen

Persoonlijk advies

Wilt u de Mat witte wastafels Frozen en Snow graag eens in het echt bekijken, bent u benieuwd of deze serie in de stijl van uw badkamer past? Kom eens langs in onze eigen showroom in Zutphen of maak een afspraak in één van onze winkels

Zoek de dichtsbijzijnde winkel Ga naar de showroom