Badmeubel Ceramic Line Nostalgie

De Ceramic Line Nostalgie is een perfecte mix tussen modern en nostalgisch. De nostalgische invloed is duidelijk terug te zien in de onderkast met de verticale lijnen en karakteristieke opbouwgreep. De keramische wastafel Noa en de spiegel Bright maken het een eigentijds badkamermeubel.

De onderkast van de Ceramic Line Nostalgie heeft een onderlade met een hoog front en een binnenlade achter het front. Door het hoge front is er geen horizontale lijn in de onderkast, hetgeen meer rust brengt in het ontwerp. Het landelijke badkamermeubel is leverbaar in 80cm, 100cm en 120cm breed. De beschikbare kleuren zijn zijdeglans wit,San Remo, zijdeglans zwart en de donkere houtkleur Mistral.

Het nostalgische ontwerp van de onderkast is prachtig te combineren met verschillende LED spiegels of spiegelkasten. Voor extra bergruimte in de badkamer zijn er hoge kasten verkrijgbaar. De hoge badkamerkast is ook voorzien van een front inclusief verticale lijnen.

 

 
*Prijzen zijn adviesprijzen inclusief btw. Ga voor een offerte naar een dealer bij u in de buurt.

Keuzehulp Ceramic Line Nostalgie badkamermeubelen

Persoonlijk advies

Wilt u de Ceramic Line Nostalgie graag eens in het echt bekijken, bent u benieuwd of deze serie in de stijl van uw badkamer past? Kom eens langs in onze eigen showroom in Zutphen of maak een afspraak in één van onze winkels

Zoek de dichtsbijzijnde winkel Ga naar de showroom