Pinterest pixel

5 september 2022

Wastafels

Wastafels

Voor iedere design wens

Wastafels kunt u bij ons vinden in vele vormen, maten en materialen. Om uw badkamer nóg beter aan te laten sluiten bij uw designvoorkeuren zijn er voor veel wastafels ook verschillende kleurmogelijkheden. U vindt altijd een geschikte wastafel die bij u past.

We werken graag met wastafels van keramiek, mineraalmarmer, Solid Surface en echt beton. Elk materiaal heeft uiteraard zijn eigen kenmerken. Wastafels van keramiek, wie kent ze niet! Dit materiaal is al eeuwen bekend, sterk en is in meerdere kleuren mogelijk. Door de geglazuurde afwerking heeft de wastafel een glad oppervlak zodat deze zeer gebruiksvriendelijk is en een lange levensduur heeft.

Kiest u voor mineraalmarmer dan kunt u zeer strakke lijnen en fraaie vormen tegemoet zien. Net als alle andere materialen is mineraalmarmer ook eenvoudig te reinigen. Wanneer u voor Solid Surface gaat, gaat u voor de meest strakke vorm die mogelijk is. Dit materiaal is uitgevoerd in een fraaie matte kleur en wederom eenvoudig te reinigen.

Kiest u voor beton, dan kiest u voor stoer en industrieel. Dit Nederlandse kwaliteitsproduct is in vele kleuren mogelijk zodat het altijd passend is bij uw ideale badkamer. De wastafels van beton zijn behandeld met een unieke coating zodat deze ook eenvoudig onderhouden kunnen worden.

 

 

Deel dit bericht

Recente berichten