Pinterest pixel

4 november 2021

Nieuwe kleuren Thebalux badmeubelprogramma

Nieuwe kleuren Thebalux badmeubelprogramma

Op zoek naar een badmeubel, maar je ziet de gewenste kleur nog niet? Goed nieuws! We hebben 8 nieuwe kleuren toegevoegd aan het Thebalux programma zodat je de badkamer nog mooier kunt stylen. Onderaan dit nieuwsbericht vind je de kleurengalerij of klik hier voor een PDF met alle nieuwe kleuren.

Carbon Wood

Deze kleur valt in het kleurenpalet van de donkere houtkleuren. Bij Carbon Wood is er net zoals bij Coal Oak een natuurlijke houtstructuur te zien, echter is er bij Carbon Wood meer nadruk gelegd op de lijnen van de houtnerven in het houtdecor.
Kleurcode CW - Kleurgroep 1

Coal Oak

Een fraaie donkere houtkleur met een natuurlijke structuur. Geïnspireerd door de oorspronkelijke Japanse manier “Shou Sugi Ban” om hout te verduurzamen. Dit geeft het een beleving van een verkoolde toplaag van verbrand hout. Deze kleur is voorzien van een voelbaar reliëf om de houtbeleving te optimaliseren.
Kleurcode CO - Kleurgroep 2

Congo Brown

Met deze mooie bruine houttint breng je meer warmte in het badkamerontwerp. De kleur Congo Brown slaat een brug tussen de lichte en donkerhoutdecors. Een sfeervol houtdecor, toepasbaar in veel verschillende woonstijlen. 
Kleurcode CB - Kleurgroep 1

Navarro Eiken

De kleur Navarro Eiken is een meer neutrale kleur met een warme gloed. Navarro Eiken is een stoere naturel kleur met de beleving van gestopte naden (donkere naden).
Kleurcode NE - Kleurgroep 1

Oak Grain

Oak Grain is een kleur die ligt tussen het palet lichte houtkleuren en bruine houtkleuren. De kleur heeft een herkenbaar houtdecor waarin de jaarringen de houtbeleving compleet maken.
Kleurcode OG - Kleurgroep 1

Stone Grey

Naast alle houtdecors voegen we ook 2 effen tinten toe. De kleur Stone Grey is een lichte kleur vanuit het kleurenpalet 'kiezelkleuren'. Deze rustige kleur kan een ideale keuze zijn wanneer je combineert met een statement op de muur zoals tegels in visgraatpatroon.
Kleurcode SG - Kleurgroep 2

Urban Oak

Een lichte neutrale houtkleur die doet denken aan naturel houten vloerdelen. Ideaal om met zachte kleuren te combineren of om contrast mee te creëren in een badkamer met donkere tinten.
Kleurcode UO - Kleurgroep 1

Zambia Black

In de kleurencollectie was al langer een mat zwarte tint te vinden in de vorm van de kleur Nero. De kleur Nero is voorzien van een houtnerf. Voor de mensen die toch meer gecharmeerd zijn van effen mat zwart is er nu de kleur Zambia Black. 
Kleurcode ZB - Kleurgroep 2

 

Kijk voor het gehele overzicht op deze pagina.

Deel dit bericht

Recente berichten